Search

Лазерна епіляція — що це таке

Лазерна епіляція — це високотехнологічна процедура, яка вимагає високої компетенції персоналу та коштовного обладнення. Саме тому, процедури лазерної епіляції не можуть бути дешевими.

Лазерна епіляція — вид епіляції, метод радикального видалення волосся на тілі, з руйнуванням волосяних фолікул за допомогою лазеру (світло з великою густиною енергії, одною довжиною хвилі і високою спрямованістю).

Лазерна епіляція здійснюється з використанням спеціального приладу — лазера. Метод заснований на принципі «селективного фототермоліза» — виборчому поглинанні світла різними біологічними структурами: пігмент волосся — це меланін, який зосереджений в стержні і волосяному фолікулі, здатний поглинати світлові хвилі певної довжини (оптимальний діапазон 750—810 нм). У результаті дії лазеру меланін, поглинаючи енергію світла, нагрівається і руйнує дермальний сосочок волосини і судини, що живлять волосяний фолікул. Через кілька тижнів стрижень волосини з загиблим «коренем» випадає.

В залежності від зони росту волосся на тілі, частина волосяних фолікулів знаходиться в стані спокою (telogen) в середньому це близько 70 %, і до 30 % волосяних фолікул знаходиться в стані росту (anagen) — волосся, яке знаходиться в стані спокою, нечутливе до дії лазеру. Для максимального видалення волосся, необхідна серія процедур лазерної епіляції з інтервалом від кількох тижнів до кількох місяців, залежно від типу волосся і зони росту. Кількість процедур залежить від типу і потужності лазерної системи, а також має значення кваліфікація майстра, що проводить епіляцію. Таким чином, можна досягти скорочення волосся до 95 %. Можливо використовувати практично для будь-якого відтінку шкіри.[1]Відмінність від звичайного гоління, епіляція забезпечує куди більш довгострокові результати, так як пристрій видаляє кожен волосок разом з цибулиною окремо, а ріст нового починається тільки після його формування, на яке потрібно не менше чотирьох тижнів.

Лазерна епіляція - Angel Laser Studio

Лазерна епіляція — Angel Laser Studio

Але ми в Angel Laser Studio дбаємо про своїх любих клієнтів, а тому регулярно проводимо різноманітні Акції, щоб Ви завжди могли отримати більше, за менші гроші!

Тож, якщо Ви вирішили, що Вам потрібна лазерна епіляція в Києві, Ви можете звернутися в Angel Laser Studio. З нами Ви будете впевнені в якості процедури, професійності майстрів і в новітності лазера для епіляції.

Також, слідкуйте за нашими новинами в Instagram
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)