Search

Лазерна епіляція в Києві — лазер KAANI PRINCESS 755/808/1064 НМ

Лазерна епіляція в Києві вимагає найкращого обладнання. То ж, ми хочемо розказати Вам про наші елітні лазери, які ми в Angel Laser Studio використовуємо для послуги лазерної епіляції в Києві.

Ми працюємо лише на найкращому обладнанні, а саме на апаратах виробництва Південної Кореї KAANI PRINCESS 755/808/1064 НМ.

KAANI PRINCESS 755/808/1064 нм

Лазер KAANI PRINCESS 755/808/1064 нм — Angel Laser Studio

Лазер для епіляції KAANI PRINCESS 755/808/1064 нм виробництва Кореї є одним з найбільш перспективних пристроїв цього класу завдяки найбільш передовим технологічним рішенням, а також завдяки застосуванню в його складі комплектуючих від найвідоміших і надійних виробників обладнання. У його складі використовуються компоненти виробництва Німеччини, Італії, США, Японії. Так, діодні лазери і основні компоненти маніпул виробляє Німеччина, в системах рідинного охолодження і фільтрації води застосовані елементи, що випускаються італійськими компаніями, сапфірові кристали випущені в США, а комутаційні вироби виготовлені в Японії. З огляду на високу якість розробки та виготовлення машини для лазерної епіляції, ми в результаті отримуємо сучасний, ефективний, надійний пристрій з відмінними параметрами і тривалим періодом експлуатації.

Модель KAANI PRINCESS дасть можливість фахівцям швидко, ефективно і абсолютно безпечно надавати відвідувачам салонів одну з найпопулярніших, на сьогоднішній день, послуг — лазерну епіляцію. Цей вид процедур є однією з маніпуляцій, успішне виконання якої надзвичайно залежить від якості використовуваного обладнання. Застосовуючи даний лазер, фахівець зможе однаково легко робити епіляцію на обличчі або тілі світлого волосся на блідій шкірі, без зусиль видалить товсте темне волосся зі смаглявою або дуже засмаглою поверхні епідермісу. Так само ефективно з його допомогою можна видалити «рослинність» в пахвових западинах або зоні бікіні. Представлений апарат має ряд особливостей, які роблять його одним із кращих моделей на ринку, забезпечують йому хороший попит і найкращі відгуки від косметологів.

Переваги лазера KAANI PRINCESS:

  • Діодний трьохвильовий лазер об’єднує 3 лазера: Діодний (808 Нм), Александритовий (755 Нм), Неодімовий (1064 Нм)
  • Підходить для всіх типів шкіри і кольорів волосся
  • Є додаткова система охолодження, що забезпечує мінімальні больові відчуття. Наші лазери обладнанні охолоджуючою маніпулою, що слугує легкою анестезією. Ви будете відчувати лише легке поколювання і тепло
  • Наш лазер працює без вакуумної насадки, а тому не створює додатковий дискомфорт і больові відчуття
  • Ми працюємо по гіпоалергенному гелю. Саме такий гель використовують при УЗД.

Саме тому, Ви можете бути впевнені в якості і безпечності процедури Лазерної епіляції в Angel Laser Studio!
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)