Search
лазерна епіляція

Лазерна епіляція в Києві — шокуюча правда

Лазерна епіляція в Києві має бути повністю безпечною, якісною і доступною. Адже, будь-яка послуга перш за все повинна задовольняти потреби клієнтів, тим паче, коли мова йде про таку делікатну процедуру, як видалення небажаного волосся лазером.

Шкода, що далеко не всі салони лазерної епіляції це розуміють. Деякі з них відкриваються в квартирах, не мають жодної дозвільної документації та не виконують умови протипожежної, санітарної та взагалі базової безпеки клієнта.

Як не натрапити на шахраїв і як зрозуміти, що салон лазерної епіляції поганий:

  • Салон знаходиться в квартирі. Якщо це так, то такий салон не доступний для будь-яких перевірок, якість та вік лазеру можуть бути сумнівними, а персонал — не компетентним. В цьому випадку точно не варто йти на лазерну епіляцію, бо процедура в такому місці в кращому випадку просто не принесе результату, а в гіршому — може заподіяти шкоду здоров’ю.
  • Лазерна епіляція коштує дешево. Само по собі ця процедура має високу собівартість — дорогий лазер, зарплата кваліфікованих майстрів, утримання фасадного нежитлового приміщення, то що. Тож, якщо Вам пропонують лазерну епіляцію задешево, на чомусь з цих складових явно зекономили.
  • Вам обіцяють результат за 4 візита. Це фізіологічно не можливо і тому Вам просто нахабно брешуть. Щоб позбутися від небажаного волосся, потрібно від 8 до 12 процедур в залежності від типу шкіри і волосся. Також, після проходження такого комплексу, Вам потрібно буде проводити підтримуючи процедуру що півроку.
  • У Вас відмовляються приймати оплату банківською карткою. Безготівкові розрахунки вже охопили всі сфери торгівлі і послуг, але щоб приймати оплату банківськими картками, потрібно мати зареєстровану юридичну особу. Якщо Вам кажуть, що розрахуватися карткою неможливо, то скоріш за все офіційної реєстрації бізнесу у такого «салону» нема, а значить нема і ніякої відповідальності за якість і безпеку процедури.
  • Лазерна епіляція займає лише одну кімнату в салоні краси. Зазвичай, так працюють починаючи майстри, або салони краси, що прагнуть збільшити прибуток. Але лазерна епіляція це не стрижка — потрібно придбати коштовне обладнання, найняти кваліфікованих майстрів, що пройшли відповідне навчання, то що. Тож, якщо на безпеку в таких кімнатах лазерної епіляції ще можна розраховувати, то якісне видалення волосся в таких умовах забезпечити практично не можливою

Як знайти якісний салон лазерної епіляції:

  • Якісний салон лазерної епіляції може знаходитись в фасадному нежитловому приміщенні, мати окрему вхідну групу і вивіску. З одного боку, це дозволяє клієнтам не переживати за безпеку та якість процедури лазерної епіляції, а з іншого — це гарантія того, що салон працює офіційно і має всі необхідні дозволи і документи.
  • Лазерна епіляція в якісному салоні не обов’язково має коштувати дуже дорого, але вартість якісних послуг не може бути значно нижче ринкових. Тож, якщо хочете обрати гарний салон лазерної епіляції, зверніть увагу не на низькі ціни, а на різноманітні акції і пропозиції, що дозволять Вам зекономити і отримати дійсно якісні послуги.
  • Вам обіцяють результат мінімум за 8 візитів. Так, Ви побачите ефект вже після першого візиту, але в залежності від типу шкіри і волосся, щоб повністю позбутися небажаної рослинності, Вам знадобиться від 8 до 12 процедур на якісному обладнанні. В поодиноких випадках, Вам може знадобитися трошки менше або трошки більше візитів. Тож, обирайте салони, які не брешуть своїм клієнтам.
  • Ви можете розрахуватися як готівкою, так і банківською карткою. А також, Вам надають всю необхідну інформацію про лазерну епіляцію, протипоказання, підготовку до і догляд після процедури лазерної епіляції.
  • Салон спеціалізується виключно на лазерній епіляції. Звичайно, студія може надавати і інші послуги, але основною пропозицією повинна бути лазерна епіляція. Зазвичай, студія відображає це в назві, щоб клієнт одразу розумів, що звертається саме за якісною послугою лазерної епіляції.
  • Професійна студія лазерної епіляції має сайт, активні сторінки в соціальних мережах (наприклад в Facebook та в Instagram), постійно проводять різноманітні акції і надають спеціальні пропозиції.
  • Салон, що надає якісні послуги лазерної епіляції повинен мати відгуки в інтернеті. І здебільшого Вони мають бути позитивні.

Тож, обирайте лише якісні і офіційні студії лазерної епіляції — такі як Angel Laser Studio!
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)